DESPRE NOI

Bine ai venit!

Salut, eu sunt Mayo (Manea Ionuț), creator video și director de creație situat în București, România.

Iți mulțumesc pentru vizită și pentru timpul acordat pentru a explora munca mea. Sunt de părere că orice producție video are puterea de a inspira, de a provoca și de a ne transforma și caut să aduc această putere fiecărui proiect finalizat.
Daca ești interesat pentru o colaborare, nu ezita să mă contactezi. Intotdeauna sunt entuziasmat în a lucra cu minți creative și pentru a transforma poveștile in realitate.
Mulțumesc încă o dată pentru suport și abia aștept să expun următoarele mele colaborări.

Pre-Producție
Etapa de planificare a filmărilor, în care se scrie scenariul, se aleg actorii și echipa tehnică, se caută locațiile potrivite și se pregătesc bugetele. Pre-producția implică, de asemenea, realizarea unui storyboard, listarea planurilor de filmare și crearea unui program de producție.
Producție
Aceasta este etapa de filmare propriu-zisă, în care scenariul este adus la viață. Producția implică instalarea echipamentelor de iluminat, sunet și filmare, regizarea actorilor, capturarea imaginilor și asigurarea bunei desfășurări a lucrurilor pe platou.
Post-Producție
Aceasta este etapa de editare a filmului brut într-un într-un montaj coerent. Post-producția implică tăierea și aranjarea imaginilor, adăugarea efectelor sonore și a muzicii, corectarea culorilor și a efectelor vizuale. Aceasta este, de asemenea, etapa în care se adaugă mixajul final al sunetului și coloana sonoră a videoclipului.
Distribuție
Aceasta este ultima etapă, în care filmul finalizat este promovat și distribuit către publicul țintă. Distribuția implică obținerea de acorduri de distribuție, crearea de materiale de marketing și organizarea premierii.

Aici îți vom imortaliza poveștile și momentele unice din viața ta!

Noi dăm viață amintirilor tale și in acest fel te poți bucura oricând de aceste momente la cel mai înalt nivel calitativ. Avem grijă ca povestea pe care vrei sa o transmiți să cuprindă toate detaliile necesare pentru a avea un produs final cât mai potrivit pentru tine.

Demo Reel 2022
Apasa aici pentru a vedea un rezumat al producțiilor mele din 2022!

ECHIPA

Andrei Goinea
Director, Videograf, Editor Video
Alexandru Goinea
Editor Video
Manea Ionut
Creative Director, Videograf, Editor Video
Silviu Dumitrascu
Compozitor, Producator/Editor Audio

PARTENERI

Ce spun clientii

Super mișto și creativ! A fost o plăcere să lucrez cu Mayo datorită profesionalismului său.
Foarte determinat și focusat să capturăm cele mai bune momente pentru a obține niște videoclipuri de înaltă calitate.
Urmează să colaborăm și pentru urmatoarele proiecte, îi mulțumesc și îl recomand cu drag!

Vlad Andrei

Producator Bucharest City Beats
01
03
Am avut plăcerea de a colabora cu Mayo pentru două clipuri muzicale si am fost impresionat de abilitățile sale de a lucra în echipă, ceea ce a dus la o filmare foarte bine organizată.
În timpul filmărilor, am petrecut momente amuzante și pline de voie bună, iar Mayo a știut cum să creeze o atmosferă relaxată și confortabilă, făcând ca experiența să fie și mai plăcută.
Rezultatele finale sunt absolut uimitoare! Sunt extrem de mulțumit de colaborarea noastră și cu siguranță voi recomanda cu căldură serviciile lui Mayo pentru oricine are nevoie de un videograf talentat și profesionist.

Milcu Cristian (Monkzilla)

Artist
02
03
Orice colaborare cu Mayo face parte din rețeta de succes, dar la cea din urmă ne-a lăsat pe toți cu gurile căscate, clipul piesei 'Adrenalina' este primul filmat din România cu dronă FPV iar meritul este al acestui regizor genial și al skill-urilor desprinse pentru a lucra cu aceasta tehnologie. Abia aștept următoarea colaborare, iar până atunci vă urez vizionare plăcută!

Bogdan Vodă

Artist
03
03